ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: «Ο Ιούδας του Πυθαγορείου»


Την αντίδραση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το κάψιμο φωτογραφιών πολιτικών προσώπων μαζί με το ομοίωμα του Ιούδα, το βράδυ της Ανάστασης στο Πυθαγόρειο.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, «για άλλη μια χρονιά και αυτή τη φορά στο Πυθαγόρειο Σάμου τη βραδιά της Αναστάσεως υπήρξαν κάποιοι που με την πράξη τους πρόσβαλαν την κοινωνία τόσο σε πολιτικό, όσο και σε θρησκευτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, μαζί με το ομοίωμα του Ιούδα κρέμασαν και φωτογραφίες πολιτικών προσώπων. Η αμορφωσιά τους, τους οδήγησε στο να μπερδέψουν τις απόκριες με τις ιερές αυτές μέρες του χριστιανισμού.

Στο πολιτικό επίπεδο πρόσβαλαν με την φασιστική συμπεριφορά τους την δημοκρατία μας και τους θεσμούς της, πρόσβαλαν τον ελληνικό λαό και τις ηθικές του αξίες, νομίζοντας πως με την κακογουστιά τους και τον δήθεν πατριωτισμό τους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία μέσα στην κοινωνία και ότι θα τους αναγνωριστεί η ψευτομαγκιά τους ως πατριωτισμός.

Στο θρησκευτικό επίπεδο πρόσβαλαν τον χριστιανισμό και την θρησκευτική πίστη του ελληνικού λαού. Αυτές τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας όπου οι πιστοί αναζητούν την κάθαρση και την ψυχική ανάταση μέσω τις περισυλλογής και της συγχώρεσης, αυτοί οι κύριοι φρόντισαν με την πράξη τους να προκαλέσουν και να προσβάλουν τα ιερά και τα όσια του ελληνικού λαού. Αυτοί λοιπόν οι αμόρφωτοι συμπολίτες μας και οι δήθεν τιμητές των παραδόσεων θα πρέπει να μάθουν για την μεγάλη θυσία του Ιούδα και το πόσο σημαντικό πρόσωπο είναι για τον χριστιανισμό.

Ο  Ιούδας πήρε στις πλάτες του αυτό το βαρύ φορτίο της προδοσίας για να εξελιχθεί η ιστορία του Χριστού. Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης ήταν ένας αφοσιωμένος, σιωπηλός και στοργικός στρατιώτης που εκτέλεσε υποδειγματικά το καθήκον του για να ολοκληρωθεί η θεία πορεία του Ιησού. Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι με την πράξη τους αυτή το μόνο που κατάφεραν ήταν να προσβάλουν την θρησκεία μας και την κοινωνία και ότι ο Σαμιακός λαός καταδικάζει τέτοιες ακραίες συμπεριφορές.

Ας γνωρίζουν λοιπόν αυτοί οι κύριοι ότι πραγματικοί προδότες σύμφωνα με την πράξη τους είναι οι ίδιοι, διότι πρόδωσαν το ελληνικό λαό και πολιτικά και θρησκευτικά. 

Τέλος, να επισημάνουμε ότι ακόμα ποιο λυπηρό είναι το να βλέπεις τοπικούς πολιτικούς να καμαρώνουν δίπλα στο ομοίωμα του Ιούδα με τις φωτογραφίες των πολιτικών και να φωτογραφίζονται επιβραβεύοντας έτσι  αυτή την  άθλια πράξη, αγνοώντας  επιδεικτικά  κάποιοι  από αυτούς το ότι έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της δια βίου μάθησης».



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video