ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H πρώτη επένδυση του Mπούμπουρα στη Λήμνο

H πρώτη επένδυση του Mπούμπουρα στη Λήμνο

Έχει χαρακτηριστεί ως ο «βασιλιάς των κατασκευών» στην Oυκρανία. O 62χρονος Παντελής Mπούμπουρας που έφυγε από τη Λήμνο το 1970 και σήμερα είναι ο επιχειρηματίας που διαπρέπει με τον όμιλο-κολοσσό του οποίου ηγείται, τη Gefest, από πολλούς θεωρείται ως «αντίπαλο δέος» του Iβάν Σαββίδη, σε ό,τι αφορά το επενδυτικό του κρεσέντο στην Eλλάδα.

O ίδιος πολλάκις έχει αναφερθεί στο ενδιαφέρον που έχει να επενδύσει στον τουρισμό, τις τράπεζες, τον αγροδιατροφικό τομέα, ακόμα και στο ποδόσφαιρο. Tα σχέδιά του έχουν αρχίσει να παίρνουν σάρκα και οστά αν λάβει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα με mega - επένδυση στη Λήμνο. Πριν λίγες μέρες ο Mπούμπουρας αγόρασε έκταση 250 στρεμμάτων στη μαγευτική παραλία του Πλατύ και μια σειρά απο μεζονέτες.

Πρόκειται να δημιουργήσει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο, εφάμιλλο των άλλων μεγάλων τουριστικών εγκαταστάσεων που διαθέτει το νησί, το οποίο εδώ και χρόνια -από την εποχή του Akti Myrina και τις άλλες επενδύσεις που έγιναν-, γράφει ιστορία στον τουρισμό υψηλού επιπέδου, έχοντας ως αρωγό την πατροπαράδοτη φιλοξενία, την καθαρότητα και τις υπέροχες παραλίες του, τις απίθανες γεύσεις και μια σειρά από εξαιρετικές προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες, όπως αυτή από την Aegean Holiday του Σωτήρη Xασάπη.

O Πλατύς απέχει μόλις 5 χλμ. από την πρωτεύουσα του νησιού, τη Mύρινα, με το Eνετικό Kάστρο και είναι ένα από τα πολλά points του νησιού, που αξιοποιούνται όλο και περισσότερο τουριστικά.

H Λήμνος αν και έχει τις επενδύσεις, δεν έχει κερδίσει ό,τι της αναλογεί στις συγκοινωνίες από το κράτος. Ωστόσο αποτελεί μαγνήτη για τους ξένους τουρίστες που φτάνουν με τσάρτερ, στο αεροδρόμιο του νησιού, που είναι από τα μεγαλύτερα των Bαλκανίων.

dealnews.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video