ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για 1 θέση ωφελούμενου στο ΚΗΦΗ Λήμνου

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για 1 θέση ωφελούμενου στο ΚΗΦΗ Λήμνου

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη μιας θέσης ωφελούμενου στο ΚΗΦΗ εξέδωσε ο ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λήμνου ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Ενέργειες στήριξης ατόμων που χρήζουν βοήθειας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα 2014-2020 ,του Άξονα Προτεραιότητας 2α: «Ανάπτυξη ,αξιοποίηση και αύξηση της συμμετοχής του ανθρώπινου δυναμικού στην αγορά εργασίας, ενεργός ένταξη και κοινωνική ενσωμάτωση κοινωνικά και οικονομικά ευπαθών ομάδων» προσκαλεί τους άμεσα ωφελούμενους (άτομα που μπορούν και δικαιούνται να τους παρέχονται υπηρεσίες από το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) και τους έμμεσα ωφελούμενους (άτομα επιφορτισμένα με τη φροντίδα των ηλικιωμένων) να καταθέσουν την αίτηση τους και τα αντίστοιχα δικαιολογητικά εγγραφής τους για την κάλυψη μίας (1) κενής θέσης ωφελούμενου στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Υπεύθυνη για την παραλαβή των αιτήσεων ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Κωνστάντιου Ηλέκτρα.

Η Δομή προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής από τις 07.06.2017 έως στις 13.06.2017 και ώρα 14:00. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν από τους υποψηφίους αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη, η οποία θα διατίθεται μαζί με την αίτηση από τα γραφεία του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου, τα ΚΕΠ ανά Δημοτική ενότητα το Κ.Η.Φ.Η και από την ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Ο.Κ.Π.Α. Δήμου Λήμνου, Σαρρή 1 και στο τηλέφωνο 22540 25525 .

Το Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2014-2020».

 

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video