ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«ΣΥΝΟΜΙΛΩ»: Σύγχρονο Κέντρο Λογοθεραπείας στη Λήμνο

«ΣΥΝΟΜΙΛΩ»: Σύγχρονο Κέντρο Λογοθεραπείας στη Λήμνο

Tο «ΣΥΝΟΜΙΛΩ» είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που ασχολείται με διαταραχές επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας, φωνής και κατάποσης αποσκοπώντας στην Πρόληψη, την Διάγνωση, την Θεραπεία και την Αποκατάστασή τους.

Το Κέντρο βρίσκεται στην περιοχή της Μύρινας-Λήμνου από το 2016, μετά από επιτυχημένη πορεία αρκετών ετών στην περιοχή των Αθηνών ως κέντρο Ειδικής Αγωγής. Εξυπηρετεί παιδιά και ενήλικες με υπευθυνότητα και εχεμύθεια, και λειτουργεί προς το παρόν ως Κέντρο Λογοθεραπείας.

Το «ΣΥΝΟΜΙΛΩ» λειτουργεί υπό την ευθύνη της κα Μαρκάκη Μαρία. Η ανάγκη της προσφοράς στον τόπο καταγωγής της σε συνδυασμό με την επιθυμία της αποκέντρωσης ήταν οι αιτίες της μετεγκατάστασης του Κέντρου στη Λήμνο.

Η κα Μαρκάκη είναι λογοθεραπεύτρια – ειδική παιδαγωγός - φωνοθεραπεύτρια και πιστοποιημένη θεραπεύτρια της μεθόδου R.N.F-PADOVAN. Εργάζεται από το 2004 και η εμπειρία της σε συνδυασμό με την συνεχιζόμενη επιμόρφωσης της, της δίνουν την δυνατότητα της ενημέρωσης σε σχέση με οποιοδήποτε θέμα αφορά το φάσμα της Ειδικής Αγωγής. Στην έγκυρη ενημέρωση και αντιμετώπιση κάποιου θέματος που άπτεται της Ειδικής Αγωγής, εκτός από την κα Μαρκάκη, συμβάλλουν συμβουλευτικά και πολλοί άλλοι πολύτιμοι παλιοί και νέοι συνεργάτες διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως εργοθεραπευτές-ψυχολόγοι-αναπτυξιολόγοι-φυσικοθεραπευτές κ.α, έτσι ώστε η εξέλιξη του κάθε περιστατικού να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά και άμεσα αποτελέσματα.

«Είμαστε στην διάθεση σας, διότι πιστεύουμε ότι στη ζωή προχωράμε μέσα από τη διαφορετικότητά μας. Καθένας μας είναι μοναδικός, ξεχωριστός, ιδιαίτερος. Σε μια κοινωνία που στοχεύει στην πρόοδο, κανείς δεν περισσεύει. Αντιθέτως, πρέπει να δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μέλος της να συνεισφέρει με τον τρόπο που επιτρέπουν οι δυνατότητές του, ενώ παράλληλα να του δίνονται οι αναγκαίες ευκαιρίες να εξασκήσει τις υπάρχουσες δεξιότητές του. Όλοι διαφορετικοί και όλοι ίσοι», αναφέρει η κα Μαρκάκη.

«Στην ιστοσελίδα του Κέντρου (www.sinomilo.gr) θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα που αφορούν τον όρο «Ειδική Αγωγή». Παράλληλα, μέσω της φιλοξενίας του limnosfm100.gr αλλά και κάθε άλλου θεμιτού μέσου επικοινωνίας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις αρθρογραφώντας», καταλήγει η επιστήμονας.

 synomilw kentro logotherapeias limnos

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video