ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπό έγκριση οι μελέτες επέκτασης των αλιευτικών καταφυγίων σε Ηραίο-Μπάλο

 
Η έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων των έργων "Επέκταση Αλιευτικού Καταφυγίου Ηραίου" και "Τεχνικές μελέτες έργων επέκτασης Αλιευτικού Καταφυγίου Μπάλου Κουμαιίκων" συζητήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ).
 
Οι μελέτες αυτές εκπονούνται και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου-Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, υπό την επίβλεψη και παρακολούθηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της τοπικής Περιφερειακής Ενότητας.
 
Το παρών στο υπουργείο Ναυτιλίας έδωσαν ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης, ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Γιώργος Βασιλείου, καθώς και εκπρόσωποι της μελετητικής εταιρείας και του ομότιμου καθηγητή ΕΜΠ Κωνσταντίνου Μέμου.
 
Ο κ. Σεβαστάκης εισηγήθηκε θετικά επί των δύο μελετών, οι οποίες και προωθήθηκαν με θετική εισήγηση από το ΕΣΑΛ.
 
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Κατρακάζο, "οι δύο αυτές μελέτες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο στόχος είναι η ένταξή τους σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα το 2018. Ήδη, το αμέσως επόμενο διάστημα υποβάλλονται στο Πρόγραμμα Αλιείας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τα έργα του Αλιευτικού Καταφυγίου Αγίας Παρασκευής Σάμου και του Αλιευτικού Καταφυγίου Φούρνων Κορσεών.
 
Παράλληλα, σε προχωρημένο στάδιο (διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης) βρίσκονται οι μελέτες για τα Αλιευτικά Καταφύγια Αγίου Ισιδώρου Δρακαίων και Καρκιναγρίου Ικαρίας. Στόχος είναι -και για τον λόγο αυτό εργαζόμαστε εντατικά- όλα αυτά τα έργα να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα και να εκτελεστούν το ταχύτερο δυνατό".
 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video