ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χειροπέδες για δέκα στη Σάμο!

Φωτογραφία αρχείου

Δέκα άτομα, οκτώ άνδρες και δύο γυναίκες, συνελήφθησαν σε τρία διαφορετικά περιστατικά την Πέμπτη στη Σάμο.

Στο πρώτο από τα περιστατικά έξι αλλοδαποί (4 άνδρες και 2 γυναίκες), ηλικίας από 20 έως 54 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Οι συλληφθέντες, στο πλαίσιο της διαδικασίας καταγραφής τους, επέδειξαν σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Σάμου ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία όπως εξακριβώθηκε ήταν πλαστά.

Τα έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

Στο δεύτερο περιστατικό, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου συνέλαβαν ένας 19χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 19χρονος βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή και αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψε στο έδαφος ένα μαχαίρι το οποίο είχε στην κατοχή του.

Το μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Στο τρίτο περιστατικό συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 23, 25 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της απειλής, της εξύβρισης, της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της αντίστασης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, από κοινού με άλλους αλλοδαπούς, διατάραξαν με ενέργειές τους την εύρυθμη λειτουργία υπηρεσίας, που στεγάζεται σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή. 

Στη συνέχεια, οι τρεις προαναφερόμενοι δράστες απείλησαν και εξύβρισαν τους αστυνομικούς που μετέβηκαν στο σημείο για να επιληφθούν στο περιστατικό και τους επιτέθηκαν, με τη χρήση σωματικής βίας, προκαλώντας σωματικές βλάβες σε δύο από αυτούς. Ακολούθως, προέβαλαν αντίσταση προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Βόρειο Αιγαίο

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video